/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Atelier-lytsein.jouwweb.nl
Home » Opdrachten

Opdrachten

Ik kan mozaïeken in opdracht maken. Hieronder staan drie voorbeelden van mozaieken op houten kisten om speelgoed in op te bergen.  Ze zijn als cadeau gegeven bij de geboorte van een kleinkind. De onderwerpen van de mozaieken en de kleuren zijn in overleg tot stand gekomen. De naam van het kind kan in het mozaiëk verwerkt worden. De eerste kist was voor Hidde (de letters in de locomotief en de wagonnetjes). De derde kist was voor Ivo (I van ijsbeer, v van vos, o van olifant).

 

 

De meest recente opdracht die ik heb uitgevoerd betreft het blad van een eettafel van 100 bij 100 cm. Het thema is kat. Ik heb de katten zo aangebracht dat ze net met hun kopje boven de rand van het bord uitkijken als de tafel volledig voor vier persoon gedekt is. De eters zitten twee aan twee tegenover elkaar. De kleuren, grijs, wit en oker, passen bij de rest van de inrichting van de kamer. 

Ik maak ook schilderijen in opdracht, het liefst van (overleden) huisdieren, hond of poes. Hieronder staan drie voorbeelden.

 

 

 

Ik kan ook een schilderij maken met een bepaald thema. Het onderstaande schilderij heb ik op verzoek gemaakt voor iemand die gecharmeerd was van een klein vergelijkbaar schilderij dat is gebruikt voor de kop van deze website. Het oorspronkelijke schilderij was maar klein. Het onderstaande schilderij is 115 cm breed bij 55 cm hoog. Het zal een plekje krijgen boven de bank in de woonkamer.